La psicoteràpia que utilitzo és d'orientació cognitiu-conductual. Es basa principalment en la modificació de pensaments i conductes. El nostre pensament, la nostra emoció i conducta està relacionat. De manera que un simple canvi en alguna d'aquestes dimensions influirà en les altres.

 

pensament emocio conducta

 

Des d'aquest estil de teràpia ens enfocarem en aprendre a pensar i comportar-nos de manera més adaptativa, desaprenent aquelles conductes i pensaments que no ens ajuden i aprenent les que si ho fan.

 

Característiques de la teràpia:

  • Curta durada.
  • Estil pedagògic. Es basa en aprendre les habilitats que necessitis.
  • S'inclouen tasques entre sessions. Depenent del temps que tinguis s'inclouran tasques per millorar l'aprenentatge d'habilitats i escurçar el temps de teràpia.
  • Rellevància de l'aquí i ara: el moment present i els teus problemes actuals és el que importa.
  • El après et servirà per prevenir futurs problemes.
  • Desenvolupament de l'autonomia i l'autoeficàcia. Les habilitats apreses et serviran per a futurs problemes.

Instagram

On soc?

El meu despatx està en el centre de Barcelona, al carrer Rosselló, núm 17 però també realitzo teràpia a domicili per a aquelles persones que tinguin dificultats per assistir al meu despatx de psicologia en Barcelona.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació prement el botó "Saber més".