Fotos carnet pequeSóc José Luis Miranda, psicòleg de Barcelona amb número de col·legiat 22.738 especialitzat en teràpia per a adults individuals, teràpia d'orientació cognitiva i orientació psicològica. Autoritzat per exercir psicologia Sanitària pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (Núm registre: E08566357).

 

T'ofereixo tècniques i exercicis adaptats a les teves característiques personals, perquè puguis continuar el teu desenvolupament e incorporar noves habilitats o formes de pensar, sentir o fer per canviar la teva forma automàtica de reaccionar. T'ajudaré a incorporar canvis permanents per viure la teva vida amb menys ansietat, tristesa, ràbia, por i aprendre nous recursos per aconseguir més fàcilment els objectius que decidim en la primera sessió. Tot això a un ritme personalitzat, pactat i acordat.

 

Treballo sempre des del màxim rigor, amb tècniques validades i amb eficàcia, rebutjant tècniques que no funcionen o que ofereixen només un alleujament temporal, i complint amb el codi deontològic i les lleis vigents que garanteixen la teva confidencialitat i els teus drets com a client. Atenc en castellà i català.

 

Si tens quelcom dubte o pregunta et convido a comunicar-te amb mi a través de "Contacte" a la cantonada superior-dreta on podràs trobar el meu telèfon, email i un formulari per enviar-me un missatge. Et respondré en un màxim de 24 hores.

 

 

 

José Luis Miranda Psicólogo                                                         22738 JOSE LUIS MIRANDA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació prement el botó "Saber més".