Fotos carnet pequeSóc José Luis Miranda, psicòleg de Barcelona amb número de col·legiat 22.738 especialitzat en teràpia per a adults individuals, teràpia d'orientació cognitiva i orientació psicològica. Autoritzat per exercir psicologia Sanitària pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (Núm registre: E08566357).

 

T'ofereixo tècniques i exercicis adaptats a les teves característiques personals, perquè puguis continuar el teu desenvolupament e incorporar noves habilitats o formes de pensar, sentir o fer per canviar la teva forma automàtica de reaccionar. T'ajudaré a incorporar canvis permanents per viure la teva vida amb menys ansietat, tristesa, ràbia, por i aprendre nous recursos per aconseguir més fàcilment els objectius que decidim en la primera sessió. Tot això a un ritme personalitzat, pactat i acordat.

 

Treballo sempre des del màxim rigor, amb tècniques validades i amb eficàcia, rebutjant tècniques que no funcionen o que ofereixen només un alleujament temporal, i complint amb el codi deontològic i les lleis vigents que garanteixen la teva confidencialitat i els teus drets com a client. Atenc en castellà i català.

 

Si tens quelcom dubte o pregunta et convido a comunicar-te amb mi a través de "Contacte" a la cantonada superior-dreta on podràs trobar el meu telèfon, email i un formulari per enviar-me un missatge. Et respondré en un màxim de 24 hores.

 

 

 

José Luis Miranda Psicólogo                                                         22738 JOSE LUIS MIRANDA

Instagram

Opinions i testimonis:

Sobre la psicoteràpia:

“Durante las sesiones te hace sentir muy cómoda, puedes hablar de todo con él. Te transmite confianza, rápidamente detecta el problema y te da soluciones útiles con instrucciones claras para aplicarlas.”

“Trato muy cercano adaptándose siempre a mis horarios. Ha sabido ayudarme y me ha dado herramientas para mí día a día”

“José Luis es muy cercano y me está siendo de gran ayuda. Da mucha confianza y es muy práctico. Muy recomendable.”

“Muy contento con José Luis, su cercanía y profesionalidad me ayudó muchísimo. Me ha enseñado a solucionar problemas que antes me parecían imposibles y mi ansiedad ha bajado muchísimo.”

 

Sobre les conferències:

“Fue muy útil los datos que ofreció en la charla de mitos romànticos. Estoy esperando otro debate proximamente.”

“José Luís ha realizado un taller en nuestra asociación del centre civic can Verdaguer, acerca de los sentimientos del ser humano, las relaciones afectivas y conflictos de pareja.
Quiero resaltar la buena labor que ha tenido, así como su profesionalidad y acierto a la hora de planificar y animar a los participantes en la actividad que tuvo enorme éxito.
Muy recomendado tanto en terapias individuales, de grupo así como organizador de talleres en el campo de la psicología.”

*Opiniones recopiladas a través de varios canales

On soc?

El meu despatx està en el centre de Barcelona, al carrer Rosselló, núm 17 però també realitzo teràpia a domicili per a aquelles persones que tinguin dificultats per assistir al meu despatx de psicologia en Barcelona.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació prement el botó "Saber més".